dinsdag, 27 maart 2018 05:46

Lezing over ChiRunning 18-05-2018 Aanbevolen

Geschreven door Wouter Wieringa
Beoordeel dit item
(1 Stem)

Op vrijdag 18 mei 2018 geeft Marion in Westernieland een lezing over

ChiRunning

lezing:       vrijdag 18 mei 2018
aanvang:   19.30 uur
locatie:      Dorpshuis Westernieland, D. Wieringastraat 61

Makkelijker lopen? Blessures voorkomen? Verder of sneller lopen? Verbeter je looptechniek, breng de impact met de weg terug tot een minimum, focus op het proces, loop mindful een luister naar je lichaam. Op vrijdagavond 18 mei komt Marion Meesters naar het Dorpshuis van Westernieland om te vertellen en te tonen waarom ChiRunning zo goed is.

Marion Meesters loopt ruim twintig jaar hard, is Master Instructor ChiRunning en dé ChiRunning specialiste van Nederland. Zij vertaalde de boeken ChiRunning, ChiWalking en ChiMarathon. Marion trainde duizenden hardlopers, verzorgde internationale instructeursopleidingen en is tevens runningtherapeut, Energy Controlcoach en Oxygen Advartage-coach.

Zoals de naam aangeeft, liggen de wortels van ChiRunning in de Tai Chi. Maar vergis js niet: alle aspecten worden ondersteund door modern bewegingswetenschappelijk onderzoek. Het is een intergrale looptechniek, die de totale geweging omvat en niet blijft steken bij losse aanwijzingen. Omdat ChRunning al zo lang bestaat, is ook de methode om het te leren heel goed ontwikkeld en uitgewerkt. Stapsgewijs kun je alle fysieke en mentale aspecten eigen maken. ChiRunning en ChiWalking zijn beide perfecte methodes om je lopen fundamenteel te verbeteren.

Of je nu een recreant bent die een paar keer in de week een rondje loopt, of een ambitieuze wedstrijdloper die vele kilometers maakt, of iets daar tussenin. Of je nu vooral van je blessures af wilt of met name sneller of verder wilt lopen, iedereen kan iets verbeteren. Iedereen kan het leren.

 

Gelezen: 545 keer Laatst aangepast op dinsdag, 27 maart 2018 06:09
Log in om reacties te plaatsen