Deze pagina afdrukken

Lidmaatschap Loopgroep

Voorwaarden / Contributie / Lidmaatschap

  • De contributie voor de Loopgroep-Kameleon wordt 2x per jaar geïnd, nl. begin januari en begin juni (tenzij je halverwege het jaar lid wordt.) De contributie voor de trainingen in Eenrum bedraagt € 45,- per half jaar, voor Uithuizen is dit € 50,- per half jaar (dit is inclusief het gebruik van de kleedkamers/douches).
    Extra aantrekkelijk is het om zowel in Eenrum als in Uithuizen te trainen. Voor slechts €2,50 extra per maand is het mogelijk om wekelijks aan beide trainingen deel te nemen.

  • Opzegging van het lidmaatschap geschiedt schriftelijk 2 maanden voor de inningsdatum van de contributie.

  • Lidmaatschap van de Dutch Runners (verplicht) is € 17,00 per jaar ongeacht de datum dat je lid wordt.

  • Het is mogelijk mee te trainen zonder lid te worden van de loopgroep. Hiervoor is bij Magriet een 10-strippenkaart te verkrijgen die dan per training wordt afgestempeld. De 10-strippenkaart kost € 40,00.

  • Bewegen bij Loopgroep-Kameleon en bij Kameleon-Loopbegeleiding doe je op eigen risico.

  • Voor overige zaken gelden de algemene voorwaarden van Kameleon-Loopbegeleiding.

 

 

Je bent van harte welkom om enkele keren vrijblijvend mee te trainen. Kom gerust eens langs op een training of neem voor meer informatie contact op met Magriet Taselaar-Vegter, tel. 06-51140603

Om je te kunnen aanmelden dien je de gezondheidsverklaring en het aanmeldformulier volledig in te vullen en inleveren bij Magriet. De formulieren kun je hieronder downloaden.